Alanya'da tarihin en huzurlu günleri yaşanıyor

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından suç odaklarına karşı aralıksız olarak yürütülen operasyonlar sonucu belki de tarihin en huzurlu günlerini yaşıyoruz

Yasin ARAZ

ALANYA Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda suç örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar Alanya halkına derin bir 'Oh' çektirtti. Toplumun her kesiminden, operasyonları yöneten Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçlerine teşekkür yağıyor. 
'BAŞSAVCIMIZ FARK YARATTI'
SALİH ERSOY (ESNAF)

Alanya güvenli bir şehir. Türkiye'nin birçok bölgesine göre daha rahat ve güvende hissedebiliyor Alanya'da yaşayan insanlar kendilerini. Ancak dışarıdan bu kadar gelen oldukça, güvenlik ister istemez bozulabiliyor. Alanya Cumhuriyet Başsavcımızın bu huzurdaki payı çok büyük. Göreve geldiği günden bu yana gerçekten canla başla çalışıyor.
'GÜVENLİK OLDUKÇA İYİ'
HANEFİ ÖZER (EMEKLİ)

Alanya'nın şu anki güvenlik durumu oldukça iyi. 2013 yılında yolda yürürken yol kesen de vardı, haraç isteyen de. Yolda tek başına yürünmüyordu. Kalabalık caddelerde yürümeyi tercih ediyordum. Çünkü güvende hissetmiyordum. Bu yıl Alanya güvenlik olarak daha da gelişti. Bu konuda çalışmalar yürüten Başsavcılık ve emniyet güçlerimizi tebrik ediyorum.
'ALANYA ARTIK DAHA GÜVENLİ'
REŞİT SANSAK (EMEKLİ)

Şu an yürütülen operasyonları duyuyoruz, okuyoruz ve memnun kalıyoruz. Bu operasyonların devam etmesini de istiyoruz. Alanya'da ellerinde telsizle gezen sahte polisler var, bu şahıslarla ilgili de gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz. Alanya, önceki yıllara göre daha güvenli.
'KİMSEYE FIRSAT VERİLMESİN'
LEVENT ULUDÜZ (ESNAF)

Alanya Cumhuriyet Başsavcımızın yürüttüğü operasyonları Alanya'nın yerel basınından sıklıkla takip ediyorum. Başsavcımızın yürütmekte olduğu operasyonlardan çok memnunuz. Bu operasyonların sürdürülmesini istiyoruz. Alanya şu an çok güvenli,  artık hiç kimseye fırsat verilmemesi lazım.
'BİRİLERİ EL ATMALIYDI'
İLHAN YILDIRIM  (KUYUMCU)

Ülkemizin güvenliği için yapılan her operasyondan memnunuz. Haklıyı, haksızı ayırdıkları sürece memnun olmamak mümkün değil. Yani bu durum sadece Alanya'ya özgü bir durum değil, ülkemizin her köşesinde geçerli. Alanya Cumhuriyet Başsavcımızın adını ve yürüttüğü operasyonları duyuyoruz. Birileri bu işe el atmalıydı ki, eline sopayı alıp da çarşıya çıkan herkes kabadayı gibi gezmesin.
'BAŞSAVCIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM'
ZEYNEP KARAKAYA (ESNAF)

Yapılan operasyonlardan memnunum. Şehrin güvenliğini en iyi şekilde sağlayan güvenlik güçlerimize ve Alanya Cumhuriyet Başsavcımıza teşekkür ediyorum. Ancak ben bir kadın olarak Alanya'da yaşarken, kendimi güvende hissetmiyorum. Ancak bu toplumumuzla da alakalı bir durum. Bizlerin kendimizi güvende hissetmesi için elinden gelen çabayı gösteren herkese minnettarız.
'ALANYA İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS'
Alanya Bakkallar Odası Başkanı Velittin Yenialp ise "Başsavcımıza ne kadar teşekkür etsek az olur. Kendisi sadece vuku bulan operasyonları başarılı bir şekilde yönetmekle kalmıyor, suç odaklarının üzerine gidiyor. Alanya'da ne yazık ki her türlü pislik var. Tefecisinden uyuşturucu satıcısına, yan kesicisinden dolandırıcısına kadar hepsi var. Hatta vardı demek daha doğru. Başsavcımızın göreve gelmesiyle suç oranı bırakın yarı yarıya azalmayı, neredeyse sıfırlandı. Bizler de üzerimize düşen bir konu olması durumunda elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Başsavcımız Alanya için büyük bir şans. Alanya'yı pisliklerden arındırmak için canla başla çalışması takdire şayan" diye konuştu.
'TURİZM SEKTÖRÜ OLARAK MİNNETTARIZ'
Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu ise, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü operasyonların Alanya'yı büyük belalardan kurtardığını ifade ederek "Alanya'nın geçimi turizm temelli olduğu için ekstra hassasiyet gösterilmesi gereken bir şehir. Bu anlamda Başsavcımızın, yerliden yabancıya, Alanya'da yaşayan tüm kesimleri güvence altında tutacak operasyonlar yürütmesi bizler açısından oldukça sevindirici. Turizm merkezli bir şehir olmamızdan dolayı turistler dolandırıcıların veya çeşitli kötü fikirli insanların öncelikli hedefi oluyor. Onların yaşadığı sorun bize ekstra zarar olarak geri dönüyor. Bu anlamda kendisinin yürüttüğü operasyonlar adeta dosta güven, düşmana korku verir cinsten. Kendisine tüm Alanya ve turizm sektörü olarak minnettarız" diye konuştu.

17 May 2018 - 23:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Hasan göret - Son günlerde yapılan huzur operasyonlarından dolayı görevlilere teşekkür ederim. Birde şu trafik terörüne el atsalar daha da iyi olur diyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43
05

Mehtap - Birde su evinde gunluk ev tutup calisiyoz deyenlere yapsa piliklre

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43
04

Ali haydar Durusoy - Başta başsavcımız olmak üzere bütün güvenlik birimlerimize çok teşekkür ediyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43
03

Riza - alanyanin icindeki gürültü kirliliğini kim yok edecek..egzozlari değişmiş bagira bağıra gidip kendine anasina sülalesine küfür ettiren arabalar, servisler, motorsikletler...bu pisliklerede çözüm bulun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43
02

Erol geçgün - Evet sonnunda alanyada devlet görevini yapmaya başladı...Böyle devlet adamları olmaliki halk kendini güvende hissetsin çocuklarımız sokaklarda özgürce haraket edip oynayabilsinler...Mahmutlar mahallesinede asayişi ve güvenli ortamamı getireceğinizi inanıyor saygılar sunuyorum Allah yar ve yardımcınız olsun...Hz.Ömerin dedeği gibi camileri yıkın adaleti yıkmayın....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43
01

ilker ünal - Birde kesteldeki fuhuş bitirilse esma hanim sitesi fuhus yuvasi oldu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Mayıs 23:43

Çorum Haber