Alanya'da sahilleri sinek bastı

Alanya'nın Mahmutlar Mahallesi’ndeki sahilleri ısıran sinekler bastı. Denize giren vatandaşları ısıran ve ısırdığı yerleri kabartan sinekler yerli ve yabancı vatandaşları çileden çıkartıyor

VATANDAŞLAR, "Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda olan sinekle mücadele için Mahmutlarsahillerindeki ısıran sineklere acil çözüm bulunsun" dediler. Sahilde sinek tarafından ısırılan emekli öğretmen Ahmet Asal "Sinek ısırığı için sağlık ocağına gittim, beni belediyeye gönderdiler. Belediyeye gittim, oradan da büyükşehir belediyesine gönderdiler. Vatandaşlar mağdur oluyor, bir an önce vatandaşları ısıran ve rahatsız eden sineklerden kurtulmamız lazım. Yetkilileri göreve davet ediyorum" dedi. (Haber Merkezi)

17 May 2019 - 20:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber