Alanya'da protesto var

Bir süredir Türkiye'nin gündemine oturan çocuk ve kadın istismarcılığı hakkında verilen önergeyi protesto etmek için Alanya'da bir grup yarın (Cumartesi) Atatürk Anıtı'nda protesto düzenleyecek

18 Kas 2016 - 18:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

Hamza erdogdu - Teşekkürler alanya şimdiden teşekkürler katılımcılar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 18:34
02

alanya lı - konuyu anlamayan gereksiz tiplerin pravakasyonu!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 18:34
01

adem - anlaşılan chpkk nın algı ve yalan dolanlarını buradaki yandaşları yemiş!!neden üst yönetiminize hdp ye emanet oy vermenizi,terörist cenazelerine gitmeleri protesto etmiyorsunuz da bu yalan dolanları protesto edip algı oluşturmağa çalıuşıyorsunuz,millet artık uyandı boşa efor sarfetmeyin!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Kasım 18:34

Çorum Haber