Alanya'da motokros heyecanı başladı

Alanya Endro Motokros Kulübü tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Red Arena Motosiklet Festivali ve Enduro etkinlikleri Alanya'da gerçekleşiyor

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, motokrosçular ile birlikte start öncesi şehir turu attı. Belediye önünden başlayan tanıtım turu iskelede sona erdi. Sıralama yarışlarına Almanya, Bulgaristan, İran ve Türkiye’den 60 sporcu yarışıyor.

HIZ TUTKUNLARIN STARTI BAŞKAN YÜCEL’DEN

Hız tutkunları Galip Dere Plajı’na akın etti. Yarışın startını veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünyaca ünlü sporcular Galip Dere Plajı’nda yerini aldı. Rene Dietrich, Teodor Kabakchiev, Elesev Thomas ve Türkiye'den İsmail Özgül de burada. Büyük kapışmalar yaşanacak. Tüm vatandaşları bu yarışı izlemeye bekliyoruz” dedi.

21 Kas 2015 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber