Alanya'da dev konser! Hakan Aysev büyüledi

Ünlü tenor Hakan Aysev, Antalya Büyükşehir Belediyesi Antik Kent Konserleri kapsamında Alanya’da muhteşem bir konser verdi. Konsere Alanya halkı kadar turistler de büyük ilgi gösterdi

Alanya'da dev konser! Hakan Aysev büyüledi
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da dev konser! Hakan Aysev büyüledi

TARİHİ Kızılkule yanında gerçekleştirilen konserde sahne alan sanatçı Hakan Aysev, ortaya koyduğu performansla izleyicileri adeta büyüledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz olarak gerçekleştirdiği konseri Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Zülfü Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ile çok sayıda Alanyalı izledi. Konsere ilçede tatil yapan turistler de yoğun ilgi gösterdi. 
Sinatra’dan türkülere geniş repertuvar
Dünyaca ünlü opera sanatçılarının eserlerini seslendiren Aysev, Frank Sinatra’dan, Tanju Okan’a, Neşet Ertaş’tan, Orhan Gencebay ve Selami Şahin’e uzanan geniş repertuvarıyla dinleyenleri mest etti.  Aysev, zaman zaman seslendirdiği Karadeniz türküleriyle duygu dolu anlar yaşattı. Alanyalılar muhteşem konserde ünlü tenorun seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti

Konserini ‘Memleketim’ şarkısıyla sonlandıran Hakan Aysev’e Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Zülfü Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu tarafından çiçek takdim edildi.

22 Eyl 2018 - 15:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber