Alanya'da çağdışı yaya üst geçidine tepki!

Hastane Kavşağı'na monte edilmeye başlanan metal yığını çağdışı yaya üst geçidi tepki topladı

Alanya'da çağdışı yaya üst geçidine tepki!
Alanya'da çağdışı yaya üst geçidine tepki!
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya'da çağdışı yaya üst geçidine tepki!

TÜRKİYE Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: 
"Hastane taşındıktan sonra Hastane Kavşağı'na yaya üst geçidi yapmak kimin fikri bilmiyorum ama bunlar Avrupa’da yok denecek kadar az, İstanbul’da birer birer kaldırılıyor. Görüntü kirliliğinden başka bişey değil. Mini AVM tarzı yaya alt geçitleri tercih edilmeli. Yazık bu şehre."

'KIRK KERE DÜŞÜNÜLMELİ'

Dim'in değerlendirmesine yanıt veren Alanyalı İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Sekreteri, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED) Genel Başkan Vekili ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye İnşaat Sektörü Meclisi Genel Koordinatörü Alaattin Çakır ise "Alanya bir turizm ve kültür şehridir, haliyle bu şehrin neresine ne yapılacaksa kırk defa düşünülüp, bir kere yapılmalıdır. Özellikle şehir merkezi stratejik planlamayla korunmalıdır! Bu yapı ve benzeri yapılar şehrin üstünde değil altında olmalıdır!" dedi.

'VATANDAŞ KULLANMAZ' 

CHP'li Alanya ve BŞB Meclis Üyesi Erkan Demirci "Bu üst geçidi vatandaş kullanmaz, görsellik ve estetik açıdan istenen bir yapı değil" derken, SP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıca "En başından beri oraya battı-çıktı yapılmasını istedik" dedi. Mali Müşavir Tayyar Görgülü de "10 gündür çevreyolu kapalı ve şehir merkezi TIR ve kamyonlardan felç olmuş durumda. Basiretsiz yöneticilerden ancak bu beklenir" dedi.

04 Şub 2018 - 15:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Buzlu - Ne estetiğinden bahsediliyor burada? Alanya nın her yerini beton yığınına çevirdiniz zaten. Sanki Alanya çok yeşillik ve müthiş bir kent gibi herkez sallıyor bu üst geçide. Bir bakın bi çevrenize önce. Para uğruna Alanya yı mahvettiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
07

pam - inanılmaz çirkin bir görüntü ve memleketime hiç yakışmıyor sanki alanyayı özellikle çirkin bir hale sokmak istiyorlar kimin fikri ise çok berbat olmuş.derhal bu proje iptal edilmeli.yazık güzelim şehir elimizden kayıp gidiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
06

Ali Çetin - Dün geçtim yapılırken bazı kamyon ve tırlar neredeyse milimetre farkıyla kurtarıyor yüksek tonaj yüklü kamyonlar her an kaza yapabilir tamam yeni çevreyolu yapıldı diyeceksinizde çevreyolunun oba kısmı bağlanana kadar aylar geçer ve burada kaza kaçınılmaz olur.. görüntü olarakta gecekondu gibi duruyor madem yapıyosunuz estetik güzel görünümlü kullanışlı bişey yapın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
05

Alanyalı - Yazık harcanan paraya gene kimlere kıyak yapılıyor??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
03

Alanya - Ya alışkın olmadigimizdan yada ilk defa gorduk ondan mi bilinmez cok alçak geldi bana da santimle kurtarıyor. Kaza ya sebebiyet. Denildiği gibi alt geçit veya battı çıktı olabilirdi demirden koy köprüsü gibi. Yazk. Truzim şehrinin içine ediliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
02

Tevfik Fikret - Bence 1 aya kalmaz bir kamyon kasasıyla yıkılır bu geçit, eline metre alıp niye ölçme zahmetine girmezler ki??

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59
01

Melih dağ - Bunu diyen Aletin mi Mahmutlar ı beton yapan bravo

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 15:59

Çorum Haber