Alanya Başsavcılığı zehirlenme olayına el koydu

Alanya'da, bir otelde yedikleri akşam yemeğinden zehirlenen 40 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.

-Akın BAYCAN

ALINAN bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Otelde akşam yemeği yiyen 40 müşteri zehirlendi. Ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılan aralarında çok sayıda turistinde bulunduğu tatilciler tedavi altına alındı. Konuyla ilgili ise Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan ilk açıklama geldi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; " İlçemiz, Kestel Mahallesi'nde bulunan bir otelde konaklayan kişilerden bazılarının otelde yedikleri akşam yemeğinden sonra, kusma ve mide bulantısı şikayeti ile hastaneye başvurmaları üzerine otelde yedikleri yemekten dolayı toplam 40 kişinin rahasızlandığı tespit edilmiş ve mağdurların tedavi ve adli muayeneleri yapılmış olup, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyrulur."

12 Tem 2018 - 12:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

08

Recep tekin - akropol hotelmiş öğrendim , benimde rezervasyonum var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 12:49
06

Recep tekin - Bu otele 9 temmuzda rezervasyon yaptım, bu olay ailemi çok rahatsız etti, hepsi etkilendi iptal etmek için ayın 12.sinde aradığımda iptal için %35 kesinti istediler, bu çok değilmi , biz keyiften istemedik iptal ne yapıcam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 12:49
03

Recep tekin - Benimde otel turum var iptal etmiyorlar yada yüzde otuzbeş kesinti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 12:49
01

Niyazi akbulut - Bana kalırsa kesintiye kabul edin. Yinede gitmeyin arkadaşlar tatilinizi zehir etmeyin. Bizimki zehir oldu üzerine biraz koyun başka yere ğidin. Zehirlenmeler sonra biz acenteden aldık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 12:49

Çorum Haber