‘AKP’den kurtulmalıyız’

Gazeteci yazar Mustafa Balbay, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi’nin konuğu olarak Alanya'da bir konferans verdi. Balbay, “7 Haziran, AKP işgalinden kurtuluş günümüz olmalı” dedi.

ALANYA

Ticaret ve Sanayi Odası (

ALTSO

) Konferans Salonu'nda başlayan konferansa ADD üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferansta ilk konuşmayı ADD Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş yaptı. Konuşmasının ilk bölümünde önceki ADD Başkanı Serdar Köseoğlu'na teşekkür eden Özbaş, "Cumhuriyetin Ulu Önder’i Atatürk'ün her fırsatta kötülediği siyasi parti taraftarlığı günümüzde taraftarlıktan çıkıp adeta düşmanlık haline geldi. Siyasette dini en önemli argüman yapanların oynadığı oyunlar, ülkemizi 3. Dünya ülkesi haline getirdi. Ancak bugün halkımızın karşı karşıya kaldığı en önemli mesaj, 'Ahlak yetersizliği' olarak önümüze çıkıyor. Bugün toplumumuzdaki bireylerin büyük bölümü her şeye maddi çıkar açısından bakmakta ve toplum zehirlenmektedir. Bu zehirlenme her alanda yaşanıyor. Böyle bir toplumda etik değerler ve liyakat de olmaz. Başımıza gelen olumsuzlukların ana sebebi bunlardır. Ülkemizin her şeyden önce toplumsal ahlaki yetersizliğine çare bulunması gerekiyor. Umudumuz, 7 Haziran Genel Seçimleri’nde yolsuzluk, hırsızlık ve yandaş zengin etmenin son bulmasıdır” dedi. Özbaş daha sonra konuşma yapması için Mustafa Balbay'ı kürsüye davet etti.

'CUMHURİYETİ KORUMAK GÖREVİMİZ'

Türkiye'nin her köşesini gezmeye devam ettiklerini dile getiren gazeteci, yazar ve siyasetçi Mustafa Balbay, "Türkiye Cumhuriyeti, hem Arap-İslam şeriatçılığını hem de Rusların çarlık diktatörlüğünü reddedip insan haklarına dayalı laik demokratik devlet kurmuştur. Cumhuriyetin temel ilkelerini korumak her ferdin görevidir. 7 Haziran Genel Seçimleri’nde bu iktidara son vermeliyiz. Bu gidişi beğenmiyorsanız, gelin, hedef ortaklığında birleşelim. Sıkı sıkı kenetlenelim. Bölünmeye, parçalanmaya ve küsmeye hakkımız yok. Sokağa çıkmalıyız. Bunun için kapı kapı gezmeliyiz. Halkımıza yakın olduğumuzu, onlardan birisi olduğumuzu hissettirerek” dedi.

BALBAY'A ALANYA’DA YOĞUN İLGİ

Konuşmasının devamında Balbay, şunları söyledi: "Alanyalıların sık sık böyle toplantılar düzenlemesini, ısrarla üzerinde durup davet edip beni çağırmalarını, ülkemizin umut veren durumlarından biri olarak değerlendiriyorum. Bu anlayışlarından ötürü ADD yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." Balbay'ın konuşması sık sık alkışlarla bölündü. Konferansın ardından bir de kitap imzalama töreni düzenlendi. Balbay, kitaplarını tek tek imzaladığı vatandaşlarla sohbet etti. Konferansa katılan vatandaşlar da Balbay ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

12 Nis 2015 - 18:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

mehmet - hepsi hikaye.akp yi başımıza chp getirmedi mi ? akp den akp yi başımıza getirenle kurtulamayız.uyanın artık millet.yıllarca kandırıldınız.bu chp değil mi pkk nın barajı geçmesinden memnunluk duyacağını açıklayan.bu chp değil mi irticacı seyit rıza dan özür dileyen..tek çare var oda vatan partisi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 18:30
01

MUSTAFA - balbay denen cunta ayakçisi heri̇f,akp den kurtulmak demek mi̇lletden kurtulmak anlamina geli̇yor,neden bu mi̇lleti̇ sevmi̇yorsunuz?gerçi̇ sen ayakcisin bi̇lemezsi̇n ama üst aklin öyle i̇sti̇yor,şunu çok i̇yi̇ bi̇li̇n bu memleketi̇n sahi̇bi̇ mi̇lletti̇r!ağa babalariniz olan üst akil deği̇l

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Nisan 18:30

Çorum Haber