Akdeniz Karpaz'da mezuniyet sevinci

Alanya'dan öğrencilerin de eğitim gördüğü KKTC'deki Akdeniz Karpaz Üniversitesi ilk mezunlarını verdi

Akdeniz Karpaz'da mezuniyet sevinci
Akdeniz Karpaz'da mezuniyet sevinci
Haber albümü için resme tıklayın

Akdeniz Karpaz'da mezuniyet sevinci

ALANYA'DAN

öğrencilerin de eğitim gördüğü KKTC'deki Akdeniz Karpaz Üniversitesi ilk mezunlarını verdi. Golden Tulip Otel Tulipano Lounge'da düzenlenen 2014–2015 akademik yılı mezuniyet töreninde yüksek lisans, lisans tamamlama ve önlisans programlarından toplam 59 mezun diploma aldı. Akdeniz Karpaz Üniversitesi’nin ilk mezuniyet sevincine KKTC Meclis Başkan Vekili Ünal Üstel, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, milletvekilleri, komutanlar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin çeşitli illerinden belediye başkanları, misafirler ve veliler ortak oldu. Tören, öğrenci konuşmaları, Akdeniz Karpaz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Şen ve Mütevelli Heyeti Başkanı Vedat Erbaş'ın konuşmalarıyla başladı. İlk mezunlara diplomalarının verilmesinin ardından İnönü Gençlik Merkezi Kültür Sanat ve Spor Derneği Halk Dansları Ekibi'nin gösterileri törene renk kattı. Mezunlar, akademisyenler ve mütevelli heyeti ile sahnede bir araya gelerek pasta kesmelerinin ardından havai fişek gösterisi eşliğinde keplerini havaya attılar.

14 Tem 2015 - 15:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber