Ak Partili Cimrin’den farklı Alanya tanıtımı

Alanya Belediye Meclisi’nin Ak Partili üyesi, aynı zamanda Alanya Tanıtım Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Şükrü Cimrin, Alanya’nın tanıtımını bireysel manada da yapıyor

Haber: Alper KUTAY

SAHİBİ olduğu Cimrin İnşaat’ın yaptığı Sea Star Residence Sitesi’nden ev alıp 'Yeni Alanyalı' olan Sergei ve Svetlana çiftine Alanyaspor formaları hediye eden Cimrin, “Artik kendileri birer Alanyaspor taraftarı. Bundan sonra ev alan her müşterimize Alanyaspor forması hediye etme kararı aldık. Alanya’daki diğer inşaat ve emlak firmalarımızın da bu kampanyaya katılmalarını rica ediyorum. Böylelikle hem Yeni Alanyalı’ların aidiyetlerini artırmış, hem de Alanyaspor’a katkıda bulunmuş olacağız” dedi.

18 Tem 2018 - 22:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber