AHEP öğretmenleri ağırladı

AHEP Üniversitesi'ni gezen lise müdürleri ve rehber öğretmenlere Rektör Sayın tarafından tanıtım yapıldı

ALANYA'DAKİ

liselerin müdürleri ve rehber öğretmenler Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi'ni ziyaret ettiler. Ziyarete Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de katıldı. AHEP Rektörü Prof. Dr. Erol Sayın, 30 farklı liseden gelen müdürler ve rehber öğretmenlere kısa bir sunum yaparak mevcut ve açılacak bölümleri anlatarak üniversiteyi tanıttı. Alanya Milli Eğitim Müdürü Er de eğitimin öneminden bahsetti. İkramlar eşliğinde sohbet eden müdür ve rehber öğretmenler, üniversite akademik personelinden bölümler hakkında detaylı bilgiler aldılar. AHEP Üniversitesi bünyesinde mevcut olan derslikler, kütüphane, tasarım stüdyoları, radyo odası ve gastronomi mutfağını gezen ziyaretçiler üniversite hakkında aldıkları bilgilerden çok memnun olduklarını belirtti. İlerleyen haftalarda Alanya'da bulunan liseleri ziyaret edecekleri bilgisini veren Rektör Sayın, üniversitenin kapılarının her zaman açık olduğunu ve öğrencilerin istedikleri zaman gelip bilgiler alabileceklerini söyledi.

17 Nis 2015 - 19:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber