'AGC Balosu' bu akşam

Ünlü gazetecilerin de katılacağı AGC Geleneksel 2016 Medya Başarı Ödülleri Töreni'nde Nükhet Duru sahne alacak

ALANYA Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) Geleneksel 2016 Medya Başarı Ödülleri Töreni, Gala Yemeği ve Nükhet Duru Konseri bu akşam saat 20.00'de Türkler Mahallesi'nde bulunan Lonicera Otel Balo Salonu'nda gerçekleştirilecek. Eserleriyle 2016 yılına damga vuran gazetecilerin 'Gazete' ve 'TV' kategorilerinde ödüllerini alacağı gecede Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile AGC yönetim kurulu üyelerinin konukları arasında Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat ve ünlü gazeteciler de olacak.
ULUSAL BASIN ÖDÜLLERİ
AGC, gecede Alanyalı gazetecilerin yanısıra Hürriyet Köşe Yazarı Deniz Zeyrek'e 'Yılın Gazetecisi', Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır'a 'Yılın Spor Yazarı' ve Star TV'nin ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik'e de 'Yılın Televizyon Gazetecisi' ödüllerini verecek.

21 Eki 2017 - 01:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber