Acun'un teklifini reddetti ve 'Survivor'a katılmadı!

Eşi Okan Kurt’a ‘Survivor’a katılması için teklif geldiğini söyleyen Demet Akalın, “Git, sevmediğim biri var onu tokatla geri gel dedim ama dinlemedi” dedi

DEMET

Akalın’ın, eşi Okan Kurt’la konuk oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği ‘Osman Pazarlama’ vizyon tarihi için gün sayıyor. Film, 19 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak. Jet sosyetenin bulunduğu bir köşkte verilen davete katılan Akalın’ın, ürünlerini pazarlamak için yanına gelen Osman’la (Şahan Gökbakar) diyalogları izleyenleri kahkahaya boğacak.

Şahan ve Togan Gökbakar’ın senaryosunu yazdığı filmde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Akalın, önceki akşam ise dostu Erdem Kınay’ın 38’inci yaş günü partisindeydi. Eşi Okan Kurt’a ‘Survivor’ yarışması için teklif geldiğini söyleyen şarkıcı, “Ben ona ‘Git bir hafta orada kal, sevmediğim biri var onu tokatla geri gel’ dedim ama kabul etmedi” şeklinde konuştu.

08 Oca 2016 - 17:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber