'2020 Alanya'nın yılı'

Dim TV'de Kent Gündemi'nin konuğu olan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Alanya'ya müjdeler verdi

'2020 Alanya'nın yılı'
Haber albümü için resme tıklayın

ALANYA'NIN yeni nesil kanalı Dim TV'de (dimtv.tv) Ceren Şahin'in hazırlayıp sunduğu Kent Gündemi'nin konukları Kumbul ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi avukat Müge Gezginci oldular. Kadına şiddetle mücadelenin de konuşulduğu programda çarpıcı açıklamalar yapan Kumbul "Artık CHP'de siyaset ilçe binasında değil sokakta yapılacak çünkü çok sayıda seçmenimize dokunamıyoruz" dedi.

BŞB Başkanı Böcek'in Alanya'ya verdiği 'Caddelerin devri' sözünü tuttuğunu söyleyen Kumbul "Alanya, Muhittin Böcek için çok önemli bir şehir. Alanya’ya hassasiyet gösteriyoruz ve Alanya'nın değerini biliyoruz. Alanyaspor Tesisleri, Alanya Hali ve Konaklı Arıtma Tesisi 2020 yılı sonuna kadar bitecek. Katı atık tesisi de en kısa sürede bitecek" dedi.

27 Kas 2019 - 23:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

elektrik faturaları 2 kat pahalı, otobüs biletleri 1.5 kat... - ulaşım problemi mafyanın elinde ….büyükşehir in direkt çözmesi lazım....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Kasım 23:39

Çorum Haber