2015'te Koç burcunu neler bekliyor

2015 Koç burcuna neler getirecek? Aşk, iş, para? Ünlü Medyumlar, Koç Burcu için 2015 yılının nasıl geçeceğini izler için yorumladı

ASTROLOJİ ve burçlara ilgisi olan insanlar 2015 ylında başına gelebilecek olayları çoktan merak etmeye başladı. Bazı insanlar burçların gerçek olmadığını iddia ede dursunlar ayın hareketlerinin insan ruhu ve bedeni üzerindeki etkisi tartışma götürmez bir gerçek. 2015 yılı burç yorumlarını merak edenler yazının devamı tam da sizin için yazıldı. 2015 Koç burcuna neler getirecek? Aşk, iş, para? Ünlü Medyumlar, Koç Burcu için 2015 yılının nasıl geçeceğini izler için yorumladı.

2015 YILI KOÇ BURCU GENEL YORUMU
2015 yılı koç burçları için oldukça hareketli bir yıl olacağa benziyor. Geçtiğimiz sene içinde oldukça hareketli ve bol imtihanlı günler geçiren koçlar için bu sene de durum pek değişmiyor. Çok fazla yeni karara adım atması gereken koçlar biraz daha sabırlı, biraz daha mantık çerçevesinden olaylara bakarak hareket etmek durumundalar. Ani alınan kararlar yaşamlarını olumsuz yönde etkileyebilir. İş ve evlilik hayatları da oldukça hareketli geçecek. İş hayatı konusunda büyük kariyer planlaması yapmanın tam zamanı ancak adım adım ilerlemeyi prensip edinmeyen koçlar büyük sıçrayış beklentileri ile büyük hayal kırıklığına uğrayabilirler. Evlilik hayatında da işler geçişmiyor. 2015 yılı burç yorumlarına göre özellikle bebek sahibi olmayı planlayan koçlar hiç beklemenize gerek yok. Oldukça yüksek enerjinizle birlikte ruhsal anlamda bu sorumluluğu alabileceğiniz en uygun zaman. Aynı zamanda ruhsal olarak da huzura kavuşmanın yolunu maneviyata yönelmekte bulabilirsiniz. Bu hem ruhunuzun dinlenmesini sağlarken hem de karar alma gücünüzün artmasını sağlayacaktır. Para konularında biraz daha dikkatli davranmanızda fayda var. Mümkün olduğu kadar fazla harcamaktan kaçının , ipin ucu bir kere kaçarsa yakalamak çok daha güç olabilir.

2015 KOÇ BURCU

2015 de hedeflerinizi gerçekleştirmek  için  yavaş fakat emin adımlarla yürüyebilirsiniz. Bu adımlar sizi zamanı geldiğinde zirveye ulaştıracaktır. Diğer insanlarla ortaklaşa düşünmeyi, işbirliğinde bulunmayı kabullenmelisiniz. Yenilikte bulunmak için güçlü insanlarla temas ediniz. Bu güçlü insanlar size yepyeni bir dünyanın kapısını açabilirler. İyimserlik, istediğin kadar özgür olma ve rutin işlerden uzaklaşma fırsatı sağlayacak. Eğitim, yurtdışı, seyahatler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler konusunda bereketli ve olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl yalnız yaşayan Koçlar uzaklara gidip yerleşmeyi isteyebilir yâda eğitim amaçlı bir yer değişikliği yaşayabilirler. İdeallerine odaklanmak seni hayata yakınlaştıracak, eğitim ve seyahatle ilgili yeni fırsatlar seni heyecanlandıracak. Yaratıcı konularda ortak bir çalışmaya imza atabilir, seyahatler ve yeni kültürler konusunda sezgi ve hayaller önem kazanabilir. Duygusal olarak hassas olduğunuz bir yıl, bir ilişkinin düzelmesi, tedavi olması ile ilgili gelişmeler de yaşayabilirsiniz.  Yeni iş fırsatları, seyahatler, dost toplantıları bu yıl gündeminde oldukça yer alacak. Stratejik birleşmeler için çok sıkı çalışman gerekebilir. Finans ve iş dünyasında seni destekleyen insanlar bulacaksın.

2015 KOÇ BURCU İŞ HAYATI

Yılın ilk yarısında çok fazla çalışmak zorunda kalabilir fakat çabalarınızın karşılığını alamayabilirsiniz. Bu dönem masraflarınız da artış olabilir, bu masraflar daha çok evinizle ilgili konularda görünüyor. Mart gibi parasal kayıplar olabilir ve patronunuz, amiriniz veya bir iş arkadaşınızla gerilim yaşayabilirsiniz. Masraflarınız yüzünden yaşadığınız moral bozukluğundan sosyal hayatınızın renkliliği sayesinde kurtulabilirsiniz.

Yılın ikinci yarısı ise iş hayatınız daha bir rayına oturmuş olacak, şansınız yeni anlaşmalar için size gülümsüyor. Beklemediğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. İş yerinizde bir süredir belirsizlik taşıyan konular neticelenebilir. Kariyeriniz ve sosyal statünüz konusunda beklenmedik gelişmeler olabilir. Bu dönemde kazacınız da bir artış yaşanabilir. Bulunduğunuz nokta ne olursa olsun tutkulu, dinç, dikkatli ve her zaman hedeflerine ulaşabilir olmalısınız. Yine yılın ikinci yarısı zam almak yâda bulunduğunuz işte yükselmek şeklinde bir gelişme de olabilir.

İş arayan veya işinden memnun olmayan Koçlar bu yıl sizler için çok güzel görünüyor. İsteklerinize kavuşacaksınız.

2015 KOÇ BURCU AŞK HAYATI

Sevgili Koç burcu 2015 de aşk hayatınız oldukça renkli geçecek yeni aşklar, aile kurma düşüncesi, size sıkıntı veren ilişkileri aniden bitirme gibi gelişmeler yaşanabilir. Bu yıl bazılarınız aile sorumluluğunu yüklenirken, bazılarınızın da en büyük düşmanı kararsızlık olacak aile kurma konusunda. Karşınızdaki insanın doğru insan olup olmadığı ya da evliliği gerçekten isteyip istemediğiniz konusu kafanızı karıştırırken bu konulardaki kararsızlığınız partnerinizin de canını sıkacak. Devam eden ilişkilerinizle ilgili çözümlenmemiş sorunlarla uğraşmak ve sevdiğinizle aranıza mesafe koymak zorunda kalabilirsiniz. Evlilik planlarınız aniden rafa kaldırılabilir. Bir ilişki aniden başlayıp aniden bitebilir. Bu durum sizin için büyük değişimlere yol açabilir.

Mayıs itibariyle aşk hayatınız ve birebir ilişkileriniz canlanmaya başlayacak. Sosyallik ve sevgi ihtiyacınız, karşı cinsle temaslarınız gayet olumlu. Arkadaş çevrenizde beklenmedik gelişmeler ve değişimler sizi aşk ile iç içe olmaya da itebilir.

Ağustostan sonra aşk hayatınızda önemli açılımlar söz konusu olacak. Bulunduğunuz ortamlarda aşklar sizi bekliyor. Hayatınızın pek çok alanını paylaşabileceğiniz, sizi tamamlayan bir partner hayatınıza adım atabilir.  Bu dönem eşiniz ve ya sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecektir.  Evliliği ile ilgili sıkıntılar yaşayan koçlar bu yıl sorunlarınız çözüme kavuşabilir, eski kırgınlıkların ve yaraların iyileşme zamanı, ailenize daha fazla zaman ayıracaksınız bu da ilişkinizi olumlu yönde etkileyecek.

2015 KOÇ BURCU SAĞLIK

Ailenizdeki bireylerin sağlık durumu ile ilgili bir problem varsa düzelecek ve onların sağlık sorunlarının maddi sorumluklarını siz yüklenebilirsiniz. Yeme ve içme konusunda aşırıya kaçmamalısınız. Dost toplantıları rejim listenizi unutturabilir. Ağustostan sonra mideniz ve bağırsaklarınızı korumalısınız. Tansiyon probleminiz varsa kontrolleriniz yaptırmalısınız. Yeteneklerinizi fark ederek kendinizi geliştirecek  meditasyon, ruhsal faaliyetler ve yaşam ötesi konulara ilgi duymaya başlayabilir, bu konularda çeşitli kaynak kitaplar araştırarak içsel dinginliğinizi sağlayacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Rahatlamanızı sağlayacak mekânlarda bulunmaktan zevk alacaksınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklarla ilgili problemler ortaya çıkarsa hemen doktorunuza başvurmalısınız.

03 Oca 2015 - 09:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Fatma - Eşim beni aldatıyor mu beni gerçekten seviyorum bu ara biraz sığuk ve itici davranıyor evliliğim Nasıl devam edecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ocak 09:47
03

belkıs biçer - 2015 yılı bana maddi bakımdan ve aşk yönünden neler bekliyor hedeflerine ulaşabilcekmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ocak 09:47

Çorum Haber