2015'te Aslan burcunu neler bekliyor

2015 Aslan burcuna neler getirecek? Aşk, iş, para? Ünlü Medyumlar, Koç Burcu için 2015 yılının nasıl geçeceğini izler için yorumladı

ASTROLOJİ ve burçlara ilgisi olan insanlar 2015 ylında başına gelebilecek olayları çoktan merak etmeye başladı. Bazı insanlar burçların gerçek olmadığını iddia ede dursunlar ayın hareketlerinin insan ruhu ve bedeni üzerindeki etkisi tartışma götürmez bir gerçek. 2015 yılı burç yorumlarını merak edenler yazının devamı tam da sizin için yazıldı.

2015 Yılı Aslan Burcu Genel Yorumu

Birileri yatırım yapacaksa bu yıl kesinlikle aslanlar yatırım yapmalılar. Geçen sene geçirdikleri maddi sıkıntılar yerini yeni yatırımlara ve bol kazanca bırakıyor. İşleri oldukça düzelen aslanları 2015 burç yorumlarında büyük bir rahatlık bekliyor. Dikkat etmeleri gerek konu ise sevdiklerine karşı tutumları. Biraz daha anlayışlı davranmanız aile içindeki küçük problemlerin kısa sürede hallolmasını sağlayacaktır. Ayrıca iç huzur için maneviyata yönelmenizde fayda var. Maddi anlamda rahat bir sene olsa da içiniz kaynaklı küçük huzursuzluklar kapınızı çalabilir.

2015 ASLAN BURCU

Sevgili Aslan 2015 de  farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Hayatınızı biçimlendirme ve yeni hedeflere yönelmeye istekli olabilirsiniz. Güçlü iradenizle olayları kendi iyiliğinize olacak şekilde yönlendirmeyi arzulayabilirsiniz. Yeteneklerinizi kazanca dönüştürmeniz kendinizi yeniden keşfederek dış dünyaya sunabilmeniz açısından önemlidir. Geçmişte yaşananların gölgesi altında kalarak, üzülmek, hayıflanmak yerine kendi içinizdeki özgür insanı ortaya çıkartarak gücünüzü yeniden toplayabilirsiniz. Ayrıca bu süreçte etrafınızdaki insanları iyice tanımadan, iyi niyetli bir şekilde sırlarınızı kimseyle paylaşmayınız. Evlilik, iş ortaklığı, eğitim, gelişim, akademik kariyer nedenleriyle yerleşim yerinizi değiştirebilir, bir başka ülke veya şehirde ikamet etmek için mücadele verebilirsiniz. Sınırlarınızı iyi bilmeniz, bütçenizi ciddi biçimde düzenlemeniz ve savurganlıktan uzak durmanız gerekiyor. Etrafınıza uyum sağlamak, zevk ve konfor içinde yaşamak  ihtiyacınızın diğer zamanlara göre çok daha ön plana çıktığı, önünüze çıkan engelleri kolayca aştığınız, barış, güzellik ve estetik duygunuzun yüksek olduğu bir yıl sizi bekliyor.

2015 Aslan Burcu İş Hayatı

Özellikle yılın ilk ayları gözlem gücünüz yüksek. Kıvrak zekânızla, algılama gücünüzle, iletişim ve konuşmalarınızla etrafınızda hayranlık uyandırabilirsiniz. Meraklılığınız birçok alanda bilgi toplamanızı sağlayabilir. Bu bilgileri başkalarıyla paylaşabilir, takdir görebilirsiniz. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarıyla olan iyi ilişkileriniz sayesinde mesleki alanda uzmanlaşabilirsiniz. Parasal konularda kontrol dışı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Risk ve abartıdan kaçınmak gerekiyor. Lüks harcamaları bıraktığınız taktirde finansal açıdan rahat olacaksınız.

Nisan gibi sadece kendiniz adına değil, birlikte olduğunuz kişi veya kişiler adına da düşünmek, hareket etmek durumundasınız. Haziran Temmuz aylarında Yarım kalan işlerinizi bitirin. Üstlerinizle patronlarınızla ilişkinize dikkat ediniz. Karamsar düşünmeyiniz. Bu yıl iş yerinde canınızı sıkmak isteyen sizi çekemeyen hatta ayağınızı kaydırmak isteyen kimseler olabilir ancak bu kimselerin tüm çabaları boşa çıkacak ve size zarar veremeyecekler unutmayın çevrenizde sizi sevenler daha çok.

Eylül Ekim Projelerinizi yürürlüğe koymadan önce iyi inceleyiniz. Kimlerle iş birliği veya temas halinde iseniz bu kişileri dikkatlice gözden geçiriniz. Parayla alakalı meselelerde aşırı bir yükün altına girmeyiniz.

2015 Aslan Burcu Aşk Hayatı

İlişkinizle ilgili konularda inatlaşmayınız. Sen ve ben demek yerine biz olunuz. Yeni bir ilişkide hemen karar vermeyiniz. Dikkatlice gözden geçirmelerde bulununuz. Mart gibi sosyal ilişkilerinizde durgunluk, iletişimle ilgili konularda yavaşlıklar görülebilir. Bu sizi yıldırmasın Mayıs sonu rutin yaşamınıza renklilik gelecek ve var olan ilişkinizde de güzel bir dönem başlayacak. Sağlam temelli bir gelişimin yaşanması adına pek etkili olmasa da, moraliniz ve yaşama bakış açınız açısından gayet hoş bir dönem olacağı kuşkusuz. Var olan ilişkinizde eğer doğru ve yerinde kararlar alabilirseniz, birlikte yola devam edeceksiniz. İlişkiniz hala tutkuyla devam mı ediyor yoksa artık birbirinizi görmek dahi istemiyor musunuz? Öncelikle bunları saptamalısınız. Adımlarınızı dikkatli atın eğer hala tutkulu bir ilişki yaşadığınız kanısına vardıysanız eşinize sevginizi göstermekten çekinmeden yola devam edin ancak yola devam edemeyeceğiniz kararını aldıktan sonra pişman olup geri dönmek sizin tarzınız değil bunu da hatırlatalım. Bu yüzden fevri hareketlerle bu yılı berbat etmeyin.

Kalbi boş yalnız olan aslan burçları için bu yıl aşk ve evlilik konuları gayet iyi görünüyor. Ancak kafalarının netleşmiş olması geçmiş yıllardan ders almış olmaları önemli. Şimdi bazılarınız tüm arkadaşlarım aşkta aradığını buldu bazısının kısmet ayağına kadar hiçbir çaba sarf etmeden geldi de ben neden bu kadar başarılı değilim bu gönül işlerinde diye düşünüyor. Ancak sevgili aslan şimdiye kadar olan ilişkilerinde ince eleyip sık dokuduğunu ne kadar seçici davrandığını ufak pürüzleri bile gözünde ne kadar büyüttüğünü mükemmeliyetçi olduğunu hatırladın umarız. Peki, bir düşün bakalım çevrende mutlu beraberlikleri var dediğin çiftlerde senin kadar seçici miydiler? Artık gerçekleri görme vakti eğer karşındaki insana bir şans verdiğin hemen kestirip atmadığın takdirde evlilik planlarını hayata geçirebileceğin bir yıl önünde duruyor. Yılın ilk yarısı sıra dışı ve oldukça sempatik, ahlaki açıdan güçlü bir insanla yakınlaşmanızın olabileceği gibi bir aile dostunuz aracılığı ile tanışacağınız birinin de sizden hoşlanması söz konusu.

2015 Aslan Burcu Sağlık

Fiziğine ve dış görüntüsüne son derece önem veren aslanları sağlıklı bir yıl bekliyor. Genel anlamda sağlık durumları iyi ve sorunsuz gibi gözükse de yoğun tempolu dönemlerinde aslanlar, strese bağlı boyun ve sırt ağrılarından yakınabilirler. Bunun dışında ağız sağlığına dikkat etmelerini öneririz.

26 Ara 2014 - 01:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Memmedova Aynure - Salam gozeller gozeli.Man size cooox inaniram

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 01:58

Çorum Haber