2, 916 çiftçi destek istedi

GAZİPAŞA'DA 2 bin 916 çiftçinin akaryakıt ve gübre desteğinden yararlanmak üzere başvuruda bulunduğu bildirildi.

Gazipaşa Tarım Müdürü Vekili Vural Taş, yaptığı açıklamada, tarımsal destek yardımından yararlanmak amacıyla başvuruda bulunan çiftçilerin listelerinin askıya çıkarıldığını ve 10 gün süreyle askıda kalacağını belirtti. Taş, bu süre içinde çiftçilerin durumlarını incelemelerini ve yanlışlık ya da eksiklik varsa öngörülen süre içinde itirazlarını yapmalarını istedi. Taş, akaryakıt ve gübre desteği dışında bu yıl 42 çiftçinin de İlçe Tarım Müdürlüğü'ne toprak analizi için başvuruda bulunduğunu kaydetti. Gazipaşa'da bu yıl üç bin dolayında çiftçiye sağlanacak toplam tarım desteğinin tutarı 700 bin lira dolayında olacak.

#

13 Oca 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber