Gazipaşa'da CHP Gençlik'ten kınama

Gazipaşa CHP İlçe Gençlik Kolları, çocuklara yönelik cinsel istismar ve kadınlara yönelik şiddeti kınamak, farkındalık yaratmak için sahildeki çocuklara balon, kadınlara karanfil dağıttı

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Çetin, yaptıkları çalışmayla ilgili şöyle konuştu: CHP Gençlik Kolları olarak son günlerde gündemde olan çocuklara yönelik cinsel istismar ve kadınlara yönelik şiddeti kınamak ve farkındalık yaratmak için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Gazipaşa sahillerinde olan tüm çocuklara balon, kadınlara da karanfil dağıttık. Sahilde bulunanlar da bizi yadırgamadı ve güzel bir şekilde karşıladı. Türkiye'nin geleceğinin teminatı CHP olacak. Çocuklarınızı Atatürkçülere emanet edin."

20 Şub 2018 - 22:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber