Tıraşlı erkek seviliyor!

Pek çok kadın, temizlik ve bakımına özen gösteren, özellikle her gün tıraş olan erkekleri beğeniyor

PEK

çok kadın, temizlik ve bakımına özen gösteren, özellikle her gün tıraş olan erkekleri beğeniyor. Kadınların kişisel bakımlarına erkeklerden daha fazla önem verdiği bilinir. Yapılan araştırmalar aynı şekilde pek çok kadının, temizlik ve bakımına özen gösteren, özellikle her gün tıraş olan erkekleri beğendiğini ortaya koyuyor. Türkiye’de 12 ilde (Adana, Ankara, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Van) gerçekleştirilen ve 18– 50 yaş arasındaki 500 kadının katıldığı online araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 9’u tıraş olmanın bir erkeğin kişisel bakımı için olmazsa olmazı olduğunu düşünüyor. Ayrıca her 10 kadından 9’u yeni tıraş olmuş bir erkeği öpmeyi tercih ederken, her 10 kadından 6’sı da bir erkeği öperken en çok sakallarının batmasından rahatsızlık duyduğunu belirtiyor.

AİLE İLE TANIŞTIRILIRKEN TIRAŞ ÖNEMLİ

Araştırma sonuçlarına göre kadınların yüzde 64’ü, erkek arkadaşını ailesi ile tanıştıracağı zaman erkek arkadaşının temizliğine özen göstermesini bekliyor. Yine aynı araştırma sonuçlarına göre kadınların yüzde 53’ü bir erkeğin bakımlı ve temiz olmasının göstergesi olarak tıraşlı olmasını kabul ediyor.

10 Kas 2014 - 18:29 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber