Alanya'da Engellilere Özel Minibüs

Alanya'da engellilerin ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla alınan özel donanımlı minibüs, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'ne hibe edildi

PATİKA Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği, Alanya Belediyesi ile Yabancılar Meclisi'nin düzenlediği konser ve etkinliklerden elde edilen gelirle engellilere hizmet vermesi amacıyla özel donanımlı bir minibüs satın aldı. 110 bin liraya mal olan minibüsün teslim edilmesi için Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi'nde dua töreni düzenlendi.

MİNİBÜS 3 TEKERLEKLİ SANDALYE KAPASİTELİ

Dernek Başkanı Levent Benal, tekerlekli sandalyeli 3 engelliyi taşıma kapasiteli minibüsün düzenlenen konser ve etkinliklerden elde edilen gelirle satın alındığını söyledi. Alanya Belediyesi'nin önemli desteği olduğunu belirten Benal, "Bütçeyi tamamlayarak satın aldığımız minibüsü merkeze kazandırdık. Bütün vatandaşlarımızdan bu merkeze katkı sağlamalarını önemle rica ediyorum" dedi. Alanya Belediyesi Başkan Vekili Kemal Dere ise engelli bireylere ellerinden geldiğince hizmet vermeye çalıştıklarını ve daha çok engelliye ulaşabilmeyi amaçladıklarını kaydetti. Yürüme engelli Hıdır Selem de bu araçla birlikte ulaşım sorunlarının ortadan kalkacağına inandığını belirterek, "Büyük bir eksiklikti, giderilmiş oldu. Bu imkanı sağlayanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

13 Mar 2014 - 10:27 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber