YTB sözleşmeli personel alımı yapacak

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), 12 adet sözleşmeli personel alımı yapacak

BAŞVURULAR 10 Nisan 2017 tarihinde son buluyor. YTB, diaspora, kültürel diplomasi, kamu diplomasisi ve uluslararası eğitim alanlarında 12 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen adayların TC vatandaşı ya da mavi kart sahibi olmaları gerekiyor. Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylar sözlü ve yazılı sınavlara çağrılacak. Sınavın yazılı aşaması 22 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.
Başvuru yapacak adayların sınavın yapılacağı 22 Nisan 2017 tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Adaylarda ayrıca ilgili yabancı dilde YDS'den 80 puan ve üzeri almış olmak şartı aranacak. Başvurular, “basvuru.ytb.gov.tr” adresi üzerinden 10 Nisan 2017 tarihine kadar çevrimiçi olarak alınacak. Adaylar, ayrıntılı başvuru ve sınav bilgilerine “www.ytb.gov.tr” adresinden ulaşabilecek.

05 Nis 2017 - 11:07 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber