TMSF iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Mer Su Sutek ile Nurkay Makina ticari ve iktisadi bütünlüklerini satışa çıkardığını duyurdu

TMSF'nin Mer Su Sutek Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile Nurkay Makina  Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına ilişkin ilanları, Resmi Gazetenin  bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre, Mer Su Ürünleri Hayvancılık Nakliye Pazarlama İthalat  İhracat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait alabalık yetiştirme çiftliğinde yer alan mal,  hak ve varlıklar ile kira sözleşmesinden oluşan Mer Su Sutek Ticari ve İktisadi  Bütünlüğü, muhammen bedeli 1 milyon 515 bin lira olmak üzere 12 Şubat 2019 saat  11.30'da gerçekleştirilecek ihale ile satılacak.
Öte yandan, Fon Kurulu kararı ile revize edilen Nurkay Makina Ticari  ve İktisadi Bütünlüğü’nün de satışa çıkarıldı. 
Gayrimenkuller, menkul mallar (demirbaşlar, makine ve teçhizatlar,  taşıtlar, stoklar vs.), Türk Patent Enstitüsü nezdindeki haklar, taraf oldukları  sözleşmeler ile sözleşmelerden doğan tüm varlıklardan oluştuğu kaydedildi Nurkay  Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 16 milyon 400 bin lira  olarak belirlendi. 
Nurkay Makina Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesi 13 Şubat 2019'da  saat 14.30’da yapılacak. 
 İhaleler kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile  başlayacak ve açık artırmaya katılmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan  sonra, açık artırma aşamasına geçilecek.

17 Oca 2019 - 13:05 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Musa - Doğuş yayın grubundan şikayetçiyiz kral pop tv Ve Kral TV Uydudan Kapattı Bizde İzleyemiyoruz Kral TV ve Kral pop tv kanalının başka yayın grubundan yayın yapmasını İstiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ocak 13:05

Çorum Haber