Tepkiler çığ gibi büyüyor! Aynı işi yapıyorlar ama hakları eşit değil

Devlet kurumlarına atamaları yapılan 4/B'liler yani sözleşmeli personeller, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla seslerini duyurmak istiyor. Kadrolu memurlarla aynı işi yaptıklarını ancak özlük hakları ve maaş konusunda aynı imkanlara sahip olamadıklarını belirten 4/B'liler kadro bekliyor.

Tepkiler çığ gibi büyüyor! Aynı işi yapıyorlar ama hakları eşit değil
Tepkiler çığ gibi büyüyor! Aynı işi yapıyorlar ama hakları eşit değil
+4
Haber albümü için resme tıklayın

DEVLET kurumlarında çalışan 4/B'li yani sözleşmeli personeller sosyal medya üzerinden başlattıkları etkinlikler ve yaptıkları paylaşımlarla yetkili mercilere seslerini duyurmaya çalışıyor.

KADROLU PERSONELLE AYNI İŞİ YAPIYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde farklı partilerden birçok milletvekilinin defalarca gündeme getirdiği sözleşmelilere kadro konusu maalesef hala bir çözüme kavuşmuş değil. Kadrolu memurlarla aynı işi yapan ancak özlük hakları ve maaş konusunda aynı imkanlara sahip olamayan sözleşmeli personeller sorunlarına acilen bir çözüm istiyor.

1 MİLYONDAN FAZLA TWEET ATILDI

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden 1 milyondan fazla tweet atan sözleşmeli personeller, taleplerinin yerine getirilmesi ve sorunlarının bir çözüme kavuşturulması için seslerini duyurmaya çalışıyor.

İşte Twitter'da yapılan paylaşımlardan bazıları:

19 Şub 2019 - 17:14 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber