Tek tuşla görüntü 7 gün duracak!

Tivibu; TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefondan TV deneyimi sunacak. Şirket, tek tuşla yayını 7 güne kadar durdurma gibi ilklere imza atacak

TÜRK Telekom’un yeni nesil TV platformu Tivibu, yeni yayın dönemine yenilenen teknolojik altyapısı, gelişmiş yayın özellikleri ve zengin içeriği ile iddialı bir giriş yaptı. Tivibu, kullanıcılarına TV, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon üzerinden diledikleri içerikleri istedikleri zaman ve istedikleri ekranda izleme fırsatı sunuyor. Kullanıcılar bir platformda izlemeye başladıkları içerikleri, farklı bir cihazda kaldıkları yerden izlemeye devam edebiliyor. Türk Telekom Tivibu yeni dönemde IPTV kullanıcılarını Türkiye’de ilk defa “7 güne kadar yayını durdurma ve geri sarma” özelliği ile tanıştırıyor. 
Tivibu, 3 sezon boyunca yayın hakları sahibi olduğu, dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yayınlarıyla fark yaratmayı hedefliyor. Geçen dönemde UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 100’ü canlı olmak üzere toplam 143 maç, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 78’i canlı olmak üzere 99 maç yayınlayan Tivibu, yeni yayın döneminde 250’nin üzerinde karşılaşmayı futbolseverlerle buluşturacak. Türk Telekom TV Genel Müdür Yardımcısı Çağrı Dönmez,  yeni dönemle ilgili şu açıklamayı yaptı:  
Yeni dönem müjdesi 
“Yeni sezona teknoloji altyapımızı yenileyerek giriyoruz. Geliştirdiğimiz kullanıcı dostu teknolojilerle, Türkiye’yi televizyon yayıncılığı alanında ilklerle tanıştırmaya devam ediyoruz. Türk Telekom Tivibu olarak, müşterilerimize hem teknik hem içerik açısından yayıncılık dünyasının ulaştığı en yüksek seviyede hizmet sunacağız. Pay TV abone sayısının 2016 ilk çeyreğinde 5.6 milyonu aştığı ülkemizde Türk Telekom olarak televizyon yayıncılığını değiştiriyor, içeriğimizdeki ve teknolojimizdeki atılımlarla sektörümüze yön veriyoruz. Türk Telekom Tivibu’nun yeni ve çok daha güçlü teknolojik altyapısı ve zengin içeriği ile izleyicilerimize daha keyifli bir dönemin müjdesini veriyoruz.”

08 Eyl 2016 - 08:57 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber