'sahibinden.com, İngilizlere satılıyor'

Türkiye’nin en büyük e-Ticaret sitelerinden biri olan sahibinden.com'un rekor fiyata İngilizlere satılacağı iddia edildi.

İNGİLİZ emlak şirketi Marks & Mann, Türkiye'nin en büyük e-Ticaret sitelerinden biri olan sahibinden.com için 'kesenin ağzını açtı.' Bir haftadır şirketin İstanbul'daki merkeziyle görüşen İngiliz firmanın 4.8 milyar dolar teklif ettiği öne sürüldü. Görüşmeleri devam eden satış işlemi gerçekleşirse bu şimdiye kadar yapılan en büyük satış olacak.

20 Şub 2019 - 11:47 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber