Otomotiv devleri resmen birleşiyor! Dünyanın en büyük 4. şirketi olacak

Otomotiv devleri Fiat ve Peugeot'un birleşmesi için son dönemece girildi. Anlaşmanın gelecek hafta imzalanması beklenirken, birleşme ile dünyanın en büyük dördüncü araç üreticisi oluşacak.

KONUYA yakın kaynakların Bloomberg News'a verdikleri bilgiye göre Fiat Chrysler Automobiles NV ile Peugeot markasının sahibi PSA Group resmi birleşme anlaşmasını gelecek hafta imzalamayı hedefliyor.

DÜNYANIN 4. BÜYÜĞÜ OLACAK

Fiat-Peugeot birleşmesi ile dünyanın dördüncü büyük araç üreticisi ortaya çıkaracak.

YENİ YILDAN ÖNCE İMZALANMAK İSTENİYOR

Anlaşmanın gelecek hafta imzalanacağı iddiaları için yorum yapmayan Fiat ve Peugeot yetkilileri, hedeflerinin anlaşmayı yeni yıldan önce imzalamak olduğunu da ifade ettiler.

13 Ara 2019 - 10:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber