Motorinde bir indirim daha

MOTORİNİN litresi 4 kuruş ucuzladı. İndirimli tarife gece yarısından itibaren geçerli olacak. Petrol fiyatlarının son bir buçuk yılın en düşük seviyesine inmesinin ardından akaryakıt fiyatları da düşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde benzinde yaşanan indirimlerden sonra bugün de motorinde indirime gidildi. Son olarak 21 Haziran'da motorinin litre fiyatına 7 kuruşluk indirim yapılmıştı. İndirimin ardında, ham petrol varil fiyatlarının düşmesi de var. Birkaç gün önce Amerikan Petrol Enstitüsü'nün ham petrol stoklarının 1,35 milyon varil arttığını açıklamasının ardından petrol fiyatları, 88 dolar seviyelerine gerilemişti. ABD ham petrolünün Eylül ayı teslimi varil fiyatı dün 88,24 dolar ve Londra Brent tipi ham petrolün eylül ayı teslim fiyatı 103,34 Dolar seviyelerinde işlem gördü. ABD ham petrolünün eylül ayı teslimi varil fiyatı dünkü işlemlerde 26 Sent düşerek 88,24 Dolar, Londra Brent tipi ham petrolün Eylül ayı teslimi varil fiyatı ise 8 Sent düşerek 103,34 Dolar seviyesine geriledi.

#

01 Ağu 2012 - 01:35 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber