Kış lastiği zorunluluğu geldi

Sürücüler dikkat, Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiğinin kullanılması zorunlu hale geldi

Uygulamanın başladığı ilk gün Edirne Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri yola çıktı. Atatürk Bulvarı'ndan geçen kamyon, tanker, otobüs, minibüs, kamyonet ve tırlar durduruldu, kış lastiği kontrolü yapıldı. Ekiplerin kontrol ettiği araçların tümünde kış lastiği vardı. Kurala uymayanların cezası 500 lira. Şimdilik kimseye Türkiye'de ceza kesilmedi ama Avusturya'ya yük taşıyan bir TIR şoförü, 15 Kasım'da başlayan kış lastiği uygulaması nedeniyle o ülkede ceza yedi ve 500 Euro ödedi.

#

03 Ara 2012 - 10:59 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber