Hedef Nakitsiz Türkiye

BANKALARARASI Kart Merkezi (BKM) "Hedef 2023: Nakitsiz Türkiye" mesajı kapsamında gerçekleştirdiği Bay Bay Nakit Kampanyası ile Avrupa'nın gündemine oturdu.

BKM, küresel ortamda yılın bankacılık gelişmelerini araştıran Cards International tarafından 24 Mayıs'ta Barselona'da düzenlenen Cards & Payments Europe 2012 Trailblazer Ödülleri'nde Avrupa'nın en büyük finans kurumlarını geride bırakarak, "Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi" kategorisinde ödül aldı. CUMHURİYET'İN YÜZÜNCÜ YILINDA NAKİTSİZ TÜRKİYE HEDEFİ Cards International, Avrupa'nın finans kuruluşlarını her yıl ödüllendirildiği ve Avrupa'nın en büyük ödül törenlerinden biri olan Cards & Payments Europe 2012'de, Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi kategorisinde sadece 4 kampanyayı aday gösterdi. Yılın En Başarılı Pazarlama İletişimi kategorisinde aday gösterilen ve ödüllendirilen "Hedef 2023: Nakitsiz Türkiye" mesajı kapsamında Bay Bay Nakit kampanyasının etkinliği ve kitleleri etkileyen bir toplum bilinçlendirme hareketi olarak, aday seçimini gerçekleştiren otoriteler tarafından büyük bir heyecanla karşılandığı bildirildi. BAY BAY NAKİT BKM'nin "2023 - Türkiye'de Nakitsiz Ödemeler" hedefi doğrultusunda başlattığı kampanya, Türkiye'nin en uzun soluklu kampanya zincirlerinden biri olma özelliğini de taşıyor. Keklik karakterinin başrolü üstlendiği kampanyanın devamında kurgulanan reklam filmleri; kartların modernliğinin, hijyenik olmasının ve nakde göre kullanım avantajlarının altını çiziyor. TV reklamlarının yanı sıra dijital platformların da yoğun olarak kullanıldığı kampanyanın merkezini www.baybaynakit.com sitesi oluşturuyor. Kampanyanın Facebook sayfası kısa bir süre içinde 160.000 kişiden fazla hayran sayısına ulaştı.

#

28 May 2012 - 02:06 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber