Google'dan pembe bıyığa 1 milyar dolarlık yatırım

Google'ın çatı şirketi Alphabet, popüler araç çağırma servislerinden Lyft'e 1 milyar dolarlık yatırım yaptı

ULAŞTIRMA devi  Uber'in de en büyük rakiplerinden olan popüler araç çağırma servislerinden Lyft yaptığı açıklamada 1 milyar dolarlık yeni yatırım aldığını duyurdu. Bu yatırım ile Lyft'in değeri 11 milyar dolara ulaşmış oldu.

500 MİLYONDAN FAZLA KULLANILIYOR

Alphabet'in yatırım fonu olan CapitalG'nin liderlik yaptığı yatırım turu sonrası CapitalG partnerlerinden David Lawee de Lyft'in yönetim kurulunda yer alacak.

Bugüne kadar 500 milyondan fazla sürüş yapılan Lyft, 2017 yılı başlarında  ABD'deki nüfusun sadece yüzde 54'üne ulaşırken bu oran bugün yüzde 95'lere kadar yükselmiş durumda. (Uzmanpara)

23 Eki 2017 - 13:15 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber