En yüksek teklif Kuzu İnşaat'tan

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için TOKİ'nin açtığı ihalede en yüksek teklifi Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi.

Maliye Bakanlığı'nın Oran Atakent Devlet Mahallesi'ndeki lojmanları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açılan ihalede en yüksek teklifi 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ verdi.
 
TOKİ'nin, arsa karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkardığı ve ilk oturumunda 17 firmanın teklif verdiği ihalenin ikinci oturumu TOKİ'nin Merkez Binasında gerçekleştirildi.

Lojman ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif, idare payı geliri olarak 110 milyon 250 bin lirayla İlci İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından yapılmıştı.

İhalenin 2. oturumunda 5 firma teşekkür ederek ihaleden çekilirken, ihale sözlü artırımlarla devam etti ve sözlü artırımda en yüksek teklif 150 milyon 500 bin lira ile YDA İnş. San. ve Tic. AŞ tarafından verildi. 

İhale daha sonra kapalı zarflarda alınan teklifle devam ederken, bu turda en yüksek teklif 215 milyon 250 bin lira ile Kuzu Toplu Konut İnş. AŞ'den geldi. 

TOKİ, yapacağı incelemelerinin ardından ihaleye ilişkin nihai kararını önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacak.

#

21 Şub 2013 - 16:44 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber