'En mükemmel otel' adayı Belek'ten

ANTALYA'NIN Serik ilçesine bağlı Belek bölgesindeki Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, "Avrupa'nın En Mükemmel Otelleri Ödülü"ne, "En Mükemmel Lüks Spa Oteli" kategorisinde aday gösterildi.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Cornelia Diamond Golf Resort&Spa, Conde Nast Johansens 2011 Mükemmellik Ödülleri için Türkiye'den aday tek Resort Otel olma başarısını gösterdi. Bünyesinde çeşitli konularda çok sayıda dergi yayımlayan Conde Nast Johansens tarafından bu yıl 29'uncusu düzenlenen Avrupa Mükemmellik Ödülü'nün sahipleri ise 8 Kasım tarihinde Londra'da yapılacak gala yemeğinde açıklanacak. Adaylar ve ödül verilecek oteller, müşterilerin görüşleri ve Conde Nast Johansens bünyesindeki turizm müfettişlerinin incelemeleri, bölgelerde görevlendirilmiş rehberlerden aldıkları görüşleri doğrultusunda belirleniyor.

#

28 Eki 2010 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber