Eczane personeli olacaklar

ANTALYA Eczacı Odası Alanya Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Eczane Personeli Yetiştirme Kursu' başladı. Oda binasında verilen kursa 41 eczacı personeli adayı katıldı.

Erkan UYSAL Adaylara kurs kapsamında ilk dersi eczacı Ayşegül Kuloğlu verdi. Kurs ile ilgili bilgi veren Antalya Eczacı Odası Alanya Temsilcisi Güray Tuna, "Üyelerimizle yaptığımız görüşmelerde eleman ihtiyacımızın olduğunu belirledik. Çift taraflı bir amacımız vardı. Bir yandan kalifiye eleman yetiştirirken, bir yandan da gençlerin nitelikli birer çalışan olarak istihdam edilmesini istedik. 17 Mart 2012 tarihinde sona erecek kursta katılımcılara 44 saatlik bir eğitim verilecek. Kurs süresince adaylara müşteriye karşı davranma şekli ve ilaçlar anlatılacak. Bunun yanında İngilizce yabancı dil ve bilgisayar eğitimi de verilecek. Eğitmen olarak yönetim kurulu üyelerimiz katılımcılara ders verecekler. Salı, perşembe ve cumartesi olmak üzere haftada 3 gün olarak programladığımız eğitime 41 kişi katıldı. Başvurunun fazla olması nedeniyle katılımcılara 25 yaş sınırı getirdik. 44 saatlik eğitimin ardından kursiyerlerimizi sınava tabi turacağız. Başarılı kursiyerleri staj sonrası istihdam etmeyi planlıyoruz" dedi.

#

04 Şub 2012 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber