Çeyrek altın patladı!

Altın petrol fiyatlarındaki düşüşün riskli varlıklardan kaçışı tetiklemesiyle yükseliyor. Altının onsu 1.095 dolara kadar yükelirken, dolardaki tırmanışla birlikte çeyrek altın 177 liraya yükseldi. Çeyrek 1 ay önce 161 liradan işlem görüyordu

ALTIN, petrol fiyatlarındaki düşüşün desteğiyle yükselişini sürdürüyor. Yatırımcıların riskli varlıklardan kaçmasına bağlı olarak altının onsu 1.095 dolara kadar yükselirken, yurt içinde ise altın dolar/TL kurundaki yükselişin de etkisiyle adeta uçuyor.

19 Aralık'ta 161 lira olan çeyrek altının Kapalıçarşı'daki satış fiyatı bugün 177 liraya kadar yükseldi. Gram altın ise 107.10 liradan işlem görüyor.

Analistler, ABD'de bugün açıklanacak aralık ayı enflasyon rakamlarının altın fiyatları üzerinde etkili olabileceğini belirtiyor.

20 Oca 2016 - 12:33 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber