Başkan muhtarlık yolunda

Alanya'nın batısında en büyük mahallelerinden biri olan Konaklı'da halk, Konaklıspor Başkanı Kerim Şen'e muhtar olması için baskı yapıyor

YAKLAŞAN 2019 yerel seçimleri öncesi Alanya’nın mahallelerinde muhtar adayları bir bir ortaya çıkarken, Konaklı Mahallesi’nde de vatandaşlar KonaklısporBaşkanıKerim Şen'e ‘Muhtar ol’ baskısı yapıyor. Kerim Şen'in yıllardır Konaklı'nın soruları ile fahri olarak ilgilendiğini, bir çok sosyal dernek ve platformda görev yaptığını ifade eden vatandaşlar, "Uzun yıllardır mahallemizin sorunlarıyla yakından ilgilendi. En zor döneminde Konaklıspor'a sahip çıktı. Halka çok yakın bir isim. Kendisini muhtar olarak görmek istiyoruz" dediler. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Kerim Şen ise, "Konaklı halkının yaklaşan yerel seçimler öncesi beni muhtar olarak görmesinden çok mutlu oldum" diye konuştu.

27 Ara 2018 - 20:57 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber