Asansör firmaları denetlenecek

ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (ALTSO) yapılan duyuruda, Antalya İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü’nün 23-26 Mart 2011 tarihleri arasında Alanya’daki asansör firmalarını denetleyeceği açıklandı.

Açıklamada, yarından itibaren 3 gün süreyle İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü’nden gelecek olan denetçilerin Alanya’daki asansör firmalarında denetim yapacağı duyuruldu. Alanya'da üretilen asansörlerin Türk Standartlarına uygun olarak üretilip üretilmediğinin denetleneceği belirtilirken "Asansör firmalarının disiplin altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü büyük önem vermektedir" dendi. Konuya ilişkin ALTSO’nun ilgili meslek komitesinden yapılan açıklamada ise, Alanya'da bu sektörde ülkenin en kaliteli ve standartlara uygun asansör üretimi ve montajının yapıldığı ifade edildi. Komite açıklamasında, bu tip denetimlerin insan sağlığı açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.

#

22 Mar 2011 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber