ALTSO’dan kart atağı

Halkbank’ın ALTSO logolu kartları Alanya ekonomisine canlılık kazandıracak

- Kübra DUMAN ALANYA Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Halkbank dün ALTSO Meclis Salonu’nda 3’üncü protokolünü imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde oda üyeleri üzerinde ALTSO logosu bulunan Özel Halk Card Advantage kredi kartı verilecek. Düzenlenen protokol törenine ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, Halkbank Antalya Bölge Koordinatörü Hakan Yüksek, ALTSO yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Törende konuşan ALTSO Başkanı Aydoğan, oda olarak hazırladıkları projeyi Halkbank’a ilettiklerini söyledi. Halkbank’ın Türkiye’de ilk defa böyle bir çalışma yaptığını vurgulayan Aydoğan, projenin hiçbir maliyeti olmadığı gibi ALTSO’ya da gelir kazandıracağını belirtti. Üyelerin Özel Halk Card Advantage kredi kartı ile yaptığı işlemlerin bir bölümünün yıllık olarak ALTSO’ya aktarılacağını anlatan Aydoğan, buradan elde edilecek geliri ALTSO olarak eğitime ayıracaklarını kaydetti. Aydoğan, “Üreten Türkiye’nin bankasıyla işbirliğimizi güçlendirmekten son derece mutluyuz. Bu işbirliğinin her iki taraf için de olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz” dedi. Törende konuşan Halkbank Antalya Bölge Koordinatörü Yüksek, ALTSO ile imzaladıkları 3’üncü protokol olduğunu hatırlattı. Yüksek, “Bankamız TOBB-Halkbank Destek Kredisi çerçevesinde oda üyelerine sunduğu kredi desteğini, Özel Halk Card Advantage protokolü ile bir adım ileriye taşıdık. Artık kredi kart işlemlerinde ALTSO’nun en büyük destekçiyiz. Kurum olarak Türkiye genelinde ilk defe böyle bir çalışma yapıyoruz. Pilot bölge olarak ilk kez ALTSO ile yaptığımız bu çalışmayı ülke geneline yamayı planlıyoruz” diye konuştu.

#

13 May 2010 - 00:00 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber