'ALTSO aidat alan değil proje üreten bir odadır'

ALANYA Mahalle Muhtarları Odası Başkanı Hasan Öner, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Kerim Aydoğan'a, Alanya'ya yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Kerim TOKSÖZ
Aydoğan'ın, ALTSO Başkanlığı'na seçildiği 7 Ocak 2009 itibari ile odanın aktif şekilde çalışmaya başladığını ifade eden Öner, "Aydoğan'ın çabası sonucu Akdağ Kayak Merkezi Projesi, Gıda Sitesi, Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Tıp Fakültesi, Alanya-Gazipaşa Havalimanı ve Kongre Merkezi Projesi konusunda Alanya çok büyük ilerlemeler yaşandı. Alanya fuarlara ev sahipliği yapan şehir konumuna geldi" dedi. "ALANYA İÇİN ÖNEMLİ BİR ŞANS" Aydoğan'ın Alanya için önemli bir şans olduğunu da dile getiren Öner, "ALTSO sadece aidat alan bir oda olmaktan çıktı. ALTSO, Alanya'da proje üretilen ve bu projelerin hayata geçmesinde çok önemli katkılar yapan bir oda haline de geldi. Alanya'nın sorunlarının Ankara'ya taşınması ve çözüm üretilmesinde de öncülük ediyor. Yerel yönetimin küçük birer taşları olan muhtarlar olarakta bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Aydoğan, koltuktan güç alan değil, o koltuğa güç veren bir isim oldu. Bugüne kadar Alanya'ya verdiği hizmetlerden ötürü Aydoğan'a ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

#

24 Nis 2012 - 01:56 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber