TED’de renkli tören

TED Alanya Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı açılış töreni, kuruluşunun 10. yılında öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla okul bahçesinde gerçekleştirdi

SAYGI duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü Kamil Okuroğlu, “Bizim işimiz, insan eğitmek, daima düşünen, üreten, sorgulayan bireyler yetiştirmektir. Bize bu ödevi veren çağdaş uygarlıktır. O hedefi gösteren de Atatürk’tür. Çağdaş uygarlık öyle bir ışıktır ki ona sırtını dönenler, onu inkâr etmeye kalkanlar, yok olmaya, kul olmaya mahkûmdurlar. Biz eğitimciler, hiçbir zaman aklımızın zincire vurulmasına izin vermeyiz çünkü biz cumhuriyet öğretmenleriyiz çünkü biz TED Alanya Koleji’yiz” diyerek öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı diledi. Okuroğlu’nun konuşmasının ardından, 12. sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya ve 1. sınıf öğrencisi Demir Nogay aydınlığın ve bilginin sembolü olarak TED meşalesini 89. kez yakarak yeni öğretim yılının başladığını vurguladılar.
TED Alanya Koleji İngilizce öğretmenlerinden Selim Doğankaya’nın öğretmenler adına yaptığı konuşmayla devam eden program, TED Alanya Koleji Özel Lisesi’nde eğitim gören 12. sınıf öğrencilerinin ilkokul 1. sınıf öğrencilerine “Okulumuza hoş geldin” hediyelerini vermesiyle ve ardından iyi dilek balonlarını uçurmalarıyla sona erdi. Tören sonrasında 12.sınıflar, okulun en küçüklerine hediye ettikleri çiçekleri birlikte okul bahçesine dikip yeni eğitim-öğretim yılında birbirlerine tekrar başarılar diledi.

21 Eyl 2017 - 22:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber