Özel Alanya Final Ortaokulu ilk mezunlarını verdi

ÖZel Alanya Final Ortaokulu, ilk mezunlarını verdi. Alanya Öğretmenevi'nde verilen mezuniyet yemeğinin ardından kep atma törenine öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı

TÖRENDE konuşan Özel Alanya Final Ortaokulu Müdürü Miyase Çetin, öğrencilerine akademik hayatlarında başarı diledi. Çetin, “Başarının yanında kişiliklerinizi erdemle donatmanızı, Atatürk ilke ve inkılapları eşliğinde bilimin ışığında ilerlemenizi temenni ediyorum. Başarı, emek ve kendine güvenle sağlanabilir. Yüreğimiz ve kapılarımız size daima açık olacaktır” dedi. Atatürk’ün 'Tüm ümidim gençliktedir’ özdeyişini hatırlatan Çetin, öğrencilerin sorumluluk duygusu temelini oluşturmasını istedi. Kurucu Necat Küçük ise, başarılı geçen yılın ardından okul yönetimi, tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Veli, öğrenci ve öğretmenlerin sıcak diyalogları ile renklenen gece, ilerleyen saatlerde sona erdi.

11 May 2018 - 23:37 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber