Alanya Bil, velileri toplandı

Alanya'nın yeni eğitim kurumu Bil Alanya Koleji, ilk veli toplantısını gerçekleştirdi

OKUL

konferans salonunda Bil Alanya Koleji Kurucusu Erdal Sayi’nin konuşmasıyla başlayan toplantı, okul zümre başkanlarının ve okul rehberlik öğretmeninin konuşmasıyla sona erdi. Sayi, konuşmasında değişen dünyayla birlikte değişen eğitim anlayışını videolarla destekleyerek velileri bilgilendirdi. Öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmeleri konusuna vurgu yapan Sayi, okuldaki eğitimin bunun üzerine yoğunlaştığının altını çizdi. Okul zümre başkanları ise yaptıkları konuşmalarda, geçtiğimiz hafta kaldırılan TEOG sınavından ve yerine uygulanmaya başlanması öngörülen sistemden kısa bir şekilde bahsederek; Bil Alanya öğretmenlerinin yeni sistemle ilgili bütün hazırlıkları çok önceden yapmaya başladığını ifade ettiler. Daha sonra değişen sınav sistemiyle ilgili detaylı bilgi veren okul rehber öğretmeni Serap Cihangiroğlu, eğitim sisteminin değişikliklere uğrayabileceğini belirterek, “Değişmeyen tek şeyin öğrenmeyi öğrenme” olduğunu belirtti. Konferans salonunda başlayan toplantı, velilere yapılan kahve ikramının ardından sınıflarda yapılan toplu ve bireysel görüşmelerin ardından sona erdi.

10 Eki 2017 - 23:32 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber