Açıkta kalan öğrencilerin bekleyişi sürüyor

2017-2018 eğitim ve öğretim dönemi pazartesi günü başladı. Ancak hâlâ okul bulamayan liseliler var. Milli Eğitim müdürlüklerinde 'mağdur' kalabalığı her geçen dakika artıyor

ORTAOKUL öğrencilerinin liselere yerleştirilmesini sağlayan TEOG sistemi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatının ardından tarihe karıştı. Ancak TEOG mağdurları bitmedi. İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerde binlerce öğrenci ‘ya puanları yetmedikleri ya da bölgelerinde istedikleri okul bulunmadığı için’ açıkta kaldı.

Yani 2017-2018 eğitim ve öğretim döneminin başlamasının üzerinden 4 gün geçmesine rağmen binlerce öğrenci hâlâ bir okula yerleştirilemedi. Sözcü TV ekibi de milli eğitim müdürlüklerine giderek veli ve öğrencilerin çaresiz bekleyişine kulak verdi. İşte ‘okulsuz’ geçen dördüncü günde yaşananlar ve tepkiler…

21 Eyl 2017 - 13:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber