Üstsüz poz sansüre takıldı

Rusya Devlet Başkanı Putin'in üstsüz halde at bindiği fotoğrafına aynı pozla karşılık veren ABD'li komedyen Chelsea Handler'a Instagram'ın sansürüne maruz kaldı

CHELSEA

 Handler Vladimir Putin'in ardından, üstsüz fotoğrafını Instagram'da paylaşıp "Bir erkeğin yapabildiği her şeyi kadının çok daha iyi yapma hakkı vardır" mesajını geçti.

Ancak Instagram Chelsea Handler’ın üstsüz at bindiği fotoğrafı, “Tüzüğümüze uymuyor” diye kaldırdı. Handler aynı fotoğrafı, “Putin’den daha iyi vücudum olduğunu kanıtlama hakkım var” başlığı altında yeniden paylaştı.

Fotoğraf  bir kez daha kaldırılınca 39 yaşındaki Handler "Bu cinsiyet ayrımcılığı. Putin'den daha iyi bir bedenim var. Erkek meme uçlarında sorun yok, kadınınkinde var. 1825'te miyiz" diyerek Instagram hesabını kapattı.

02 Kas 2014 - 14:48 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber