Uçakta mastürbasyon şoku

İngiliz Havayolları uçağı ile Jamaıka'nın başkenti Kingston'dan Londra'ya gitmekte olan bir kadın yolcu, uçakta mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı

AMERİKAN medyasına da yansıyan haberlere göre, adı açıklanmayan 46 yasındaki kadın yolcu, uçak seyir halindeyken üstündeki giysileri çıkarıp kendi kendine cinsel içerikli davranışlar sergilemeye ve mastürbasyon yapmaya başladı. Aşırı alkollü olduğu sanılan kadın, Londra'ya inen uçak ekibinin olayı polise haber vermesinin ardından inişte gözaltına alındı.

23 Mar 2015 - 23:28 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber