Toprak altından çıktı, değer biçilemiyor

Almanya'da Passau kentinde bir inşaat firması çalışma yaptığı özel şahsa ait arsada bir milyon Euro değerinde altına ulaştı

ALMANYA'nın Passau kentinde inşaat çalışmaları yapan bir firma yetkilileri, özel şahsa ait bir arsada toprağa gömülü bir milyon Euro değerinde altın buldu.

ALTINLAR GAZETEYE SARILMIŞ HALDE BULUNDU

Passau Kliniği yakınlarındaki bir binanın duvarını yıkan çalışanların tesadüfen buldukları altın, Alman medyasının büyük ilgisini çekti. Söz konusu altınlar, 1964 yılına ait bir gazete kâğıdına sarılmış halde kutular için bulundu. Kutuların üzerinde "İsviçre Bankası" yazdığı haber verildi.

ARSANIN ESKİ SAHİBİ ARANIYOR

Yetkililer şimdi altınların sahibini arıyor. Altınların arsanın şimdiki sahibine değil, daha önceki sahibine ait olduğu belirtiliyor. Polisin, altınları saklamak için bir bankanın kasasını kiraladığı belirtildi.

01 Tem 2015 - 13:50 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber