Tecavüzcüden şok savunma

Bir haftada 4 kadına tecavüz eden Gizar Ziyangareev, savunmasında tecavüz ettiği kadınların kendisine minnettar olması gerektiğini söyleyince büyük tepki çekti

BİR haftada 4 kadına tecavüz eden adamın savunmasında söylediği cümle herkesi şoka soktu. 
TANIYANLAR ANLAM VEREMEDİ 
39 yaşındaki Gizar Ziyangareev, yaptıklarından pişmanlık duymadığı gibi, savunmasında tecavüz ettiği kadınların kendisine minnettar olması gerektiğini iddia edince öncelikle Rusya, sonra da tüm dünyada tepki topladı. 
Daha önce bir kez evlenen ve iki kız çocuğu, bir de oğlu olan Ziyangareev'i tanıyanlar işlediği suçlara anlam veremediklerini belirttiler. Hatta ulaşılan eski sevgililerinin de ilişkileri boyunca bir tedirtginlik ya da şiddet yaşamadıkları ve duruma şaşırdıkları öğrenildi. 
Daily Mail'in haberine göre, zanlının kurbanlarından biri olan Anna Barmina, bıçak tehdidi ile çalılıklara çekildikten sonra kırık bir dal parçası ile kendisine tecavüz edilmesi sonucu tüm iç organları zarar görerek komaya girdi.

05 Eyl 2016 - 15:25 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber