Tapınakta izdiham çıktı: 10 ölü

Hindistan’ın batısında yer alan Jharkhand eyaletinde bulunan bir tapınakta izdiham çıkması sonucu 10 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı

Hindistan’da düzenlenen bir festivale katılanların tapınağa girmek isterken acele etmeleri sonucu izdiham çıktı. Hindistanlı yetkililer, izdiham nedeniyle 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 20 kişinin de yaralandığını kaydetti. Yetkililer, izdihamın eyalete bağlı Deoghar kentinde bulunan Baidyanath Jyotirling adlı tapınakta yaşandığını bildirdi. Tapınağa girmek için bekleyen Hindistanlıların tapınak girişinde yaklaşık 6 kilometrelik bir kuyruk oluşturduğunu belirten yetkililer, sırada bekleyen insanların acele ettiklerini, bunun sonucunda da kaos yaşandığını aktardı.

Ülkenin Madhya Pradesh eyaletinde Ekim ayında düzenlenen bir festivalde de insanların Ratangarh adlı tapınağa girmeye çalıştıkları sırada çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 91 kişi hayatını kaybetmişti.

10 Ağu 2015 - 11:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber