Şoföre kızdı, direksiyona atladı!

Otobüs şoförüyle kavga eden bir yolcu hiç yapılmaması gereken bir şey yaptı ve seyir halindeki otobüsün direksiyonuna müdahale etti. İşte o zaman olanlar oldu ve otobüs bir kişiyi ezip geçti

ÇİN'DE meydana gelen olayda, bir yolcu otobüsünün şoförü ile tartışan kişi, hareket halindeki aracın direksiyonuna müdahale etti. Otobüs kontrolsüz bir şekilde önce yolun karşı tarafına geçti. Karşı yönden gelen bir motosikletliyi altına alan otobüs daha sonra yol kenarındaki duvara çarparak durabildi. Aracın güvenlik kamerasına yansıyan o anlarda ise, motosikletli şahıs otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi.

30 Oca 2014 - 11:35 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber