Şimdi de seks kaseti çıktı!

Almanya Milli Takım kadrosundan çıkarılması büyük tartışma yaratan Bundesliga yıldızı Max Kruse, şimdi de "seks kaseti" davasıyla gündeme bomba gibi düştü

28 yaşındaki forvet, bir havayolu şirketinde uçuş görevlisi olan eski kız arkadaşına dava açarak, birlikte oldukları sırada çekilen bir seks kasedinin internet sitelerinden kaldırılmasını istedi. Kruse'nin yatak odasında çekilen görüntüleri, birkaç gün önce internete düşmüş ve WhatsApp üzerinden çok sayıda kişiye ulaşmıştı. Teknik direktör Joachim Löw bir açıklama yaparak, Kruse'nin milli takım kadrosundan çıkarılmasının videolarla bir ilgisi olmadığını söylemişti.
Hafta içinde de Kruse'nin, Berlin'de bir gece kulübünde yaşadıkları Alman medyasında haber olmuştu. Kruse'nin dans pistinde fotoğraflarını çeken bir kadının telefonunu elinden alarak görüntüleri sildiği belirtilmişti. Daha sonra kadının gazeteci olduğu iddia edildi.

21 May 2016 - 11:51 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber