Rusya: Büyük tehdit! Savaş çıkarsa...

Lavrov: 1 milyon insanın hayatına mal olabilir. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Washington, Pyongyang’a yaptırımlarını artırmakla tehdit ediyor ancak muhtemel bir bölgesel kaos 1 milyon insanın hayatına mal olabilir.” dedi

LAVROV, Çarşamba günü yaptığı konuşmada “ ABD her seferinde yaptırımları artırmak ve askeri güç uygulamakla tehdit ediyor. Uzmanların tahminlerine göre 1 milyon insanın hayatına mal olacak bir savaşın çıkmamasını umuyorum” ifadelerini kullandı.
Bölgede güç kullanımının yıkıcı sonuçlar doğuracağını vurgulayan Lavrov, “Umarım Washington en azından bu saldırıdan etkilenecek olan Japonya ve Güney Kore gibi ülkelere danışır” dedi.

08 Şub 2018 - 13:31 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber